پیام تسلیت معاون بهداشتی دانشگاه جناب آقای دکتر رضا رزاقی به مناسبت شهادت سردار شهید اسلام سپهید حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت معاون بهداشتی دانشگاه جناب آقای دکتر رضا رزاقی به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهید حاج قاسم سلیمانی

بِسم اللهِ اَلرَّحمنِ اَلرّحیم

اِنّالِلّه وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعوُن

شهادت تنها واژه ای است که می تواند ظرفیت شخصیت بزرگ سپهید حاج قاسم سلیمانی را تعریف و تبین نماید.

شهادت سردار سلیمانی غیر منتظره نبود، نه تنها این شهید عزیز بلکه همه مسلمانان منتظر شهادتش بودند، چون می دانستند دعای او اجابت خواهد شد.

شهید سلیمانی همیشه در دعاهایش، شهادت را از خداوند طلب کرده بود و از مولایمان، مقام معظم رهبری تقاضا کرده بود که دعا کنند خداوند پایان عمرش را شهادت قرار دهد.

اینجانب شهادت این پاسدار اسلام و ارزشهای الهی را خدمت مقام معظم رهبری, مسلمانان عالم، ملت شریف ایران، دوستداران و دلدادگانش به ویژه مردم ولایتمدار و شهید پرورش کاشان تبریک و تسلیت عرض نموده و این نوید را می دهم که خون پاک این مرد آسمانی موجب تقویت و اقتدار جبهه مقاومت و وحدت  بیشتر مسلمانان خواهد شد.

ساعت : 10:53 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :309