کلاس توجیهی- ساماندهی برنامه های جدید باروری سالم (مقوله جمعیت و فرزندآوری) با حضور نمایندگان مراکز خدمات جامع سلامت در معاونت بهداشتی برگزار شد

ازآنجاییکه موضوع جمعیت دارای ابعاد مختلف علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، نباید تاثیر هیچ یک از این ابعاد بر ساختار جمعیتی کشور نادیده گرفته شود. مقوله افزایش جمعیت و برنامه ریزی برای افزایش نسل و فرزندآوری جز سیاست های کلی جمعیت ابلاغی و مورد تاکید مقام معظم رهبری محسوب می گردد. لذا در همین راستا و پیرو ابلاغ برنامه های جدید وزارت در زمینه اصلاح ساختار جمعیتی کشور توسط مشاور عالی جمعیت وزارت بهداشت جناب آقای دکتر اسماعیل اکبری، کلاس توجیهی- هم اندیشی مورخ 3/9/98 با حضور هماهنگ کنندگان برنامه باروری سالم مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با هدف اجرا و ساماندهی هر چه بهتر اقدامات پیش رو و مورد نیاز، در معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این نشست مکاتبات جدید وزارت و انتظارات پیرو آن، وضعیت سقط و پیشگیری از سقط های غیرایمن، راهنمایی و مشاوره زوجین نابارور برای مراجعه به مرکز ناباروری بیمارستان شهید بهشتی و ....  مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه موارد قابل توجه و نیازمند اصلاح در ثبت خدمات برنامه باروری سالم در سامانه سیب به صورت عملی آموزش داده شد و در پایان مقرر شد موارد عنوان شده در این نشست به کلیه پرسنل مجری برنامه منتقل شده و گزارش اقدامات انجام شده به صورت مکتوب به معاونت ارسال گردد.

ساعت : 11:43 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :86