برگزاری مراسم تقدیر از بهورزان نمونه کشوری

اکنون که به حول قوه الهی نام بهورز بعنوان یک نماد جهانی مطرح است و سیستم شبکه فعلی از جمله موفقیتهای ارزشمند در نظام سلامت کشورمی باشد ارج نهادن  به قداست این ارزشها و ارتقا و حفظ آن برای نسل آینده سیستم بسیار حیاتی به نظر می رسد.بهمین مناسبت در تاریخ 18/8/ 98"همایش کشوری بهورزان و مربیان بهورزی "در جوار مرقد مطهر امام رضا (ع) با حضور وزیر محترم بهداشت  ، معاونین و سایر مسئولین وزارت برگزار گردید و در طی آن از خدمات صادقانه بهورز نمونه کشوری  این دانشگاه سرکارخانم معصومه معصومی بهورز مرکز خدمات جامع سلامت قهرود تقدیر بعمل آمد.

خانم معصومه معصومی  ، در سال 1359در روستای برزک  شهرستان کاشان بدنیا آمد و در سال 1379 با مدرک دیپلم ریاضی فیزیک  در مرکز آموزش بهورزی  دانشگاه علوم پزشکی کاشان پذیرفته شد و پس از طی دوره 2 ساله بهورزی ، در اسفندماه سال 1380 در امتحانات فینال با کسب  رتبه اول  فارغ التحصیل و در  خانه بهداشت برزک  مشغول بکار شد

وی پس از ازدواج با آقای روح الله سنجری در سال 1389به تبعیت از همسر  به مرکز خدمات جامع سلامت قهرود منتقل و از آن پس بهمراه همسرش در این مرکز انجام وظیفه می کند.

حسن برخورد ، اخلاص در عمل ، پشتکار فراوان ، مردم داری و عشق خدمت به مردم به دور از هرگونه چشم داشت مادی از ویژگیهای خانم معصومی  در طی 9سال خدمت صادقانه بوده است .

در حال حاضر یکی از افتخارات این خانواده بهورز این است که همگی اهالی روستا دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند و کلیه خدمات مربوط به سلامتی را دریافت نموده اند بطوریکه شاخصهای ارائه خدمات در کلیه موارد 100% است . هم چنین در حوزه خدمات سلامت اجتماعی کمک به امور بیمه روستایی، همکاری با مسئولین CBR، جلب حمایت و همکاری دهیار و شورای محترم روستا بمنظور بهسازی 100% معابر و کوچه های روستا و اسفالت آنها ، بهسازی و تخریب خرابه های موجود در روستا بمنظور جلوگیری از تجمع سگهای ولگرد، مکانیزه شدن جمع آوری و بازیافت زباله از اهم  اقدامات انجام شده توسط ایشان می باشد.

ساعت : 18:27 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :199