برگزاری کمیته دانشگاهی آنفلوانزا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

با عنایت به فصل شیوع بیماری آنفلوانزای فصلی و لزوم هماهنگی های لازم در امر کنترل بیماری و کسب آمادگی لازم در برخورد با پیک بیماری انفلوانزا جلسه ای با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، کارشناس مسئول گروهها و واحد های معاونت بهداشتی و نمایندگان معاونت درمان، غذا دارو، و اداره تامین اجتماعی کاشان برگزار شد.

در ابتدا مهندس رجبی  کارشناس مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر با بیان اهداف کمیته آنفلوانزا، گزارشی از موارد  مثبت آنفلوانزا فصلی سال جاری در مقایسه با سال قبل را ارائه وانتظارات برنامه از مدعوین را مطرح بیان نمود.

در همین رابطه راهبرد های کنترل برنامه بر اساس آموزش و اطلاع رسانی، تقویت نظام مراقبت از بیماری، واکسیناسیون گروه های در معرض خطر و آمادگی بخش درمان در پذیرش و مدیریت بیماران مورد تاکید قرار گرفت.

ساعت : 18:16 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :113