جلسه آموزشی هپاتیت جهت حوزه علمیه دارالعلم کاشان برگزار شد

جلسه آموزشی بیماری هپاتیت جهت 70 نفراز طلاب مدرسه علمیهدارالعلم کاشان در تاریخ 08/08/98 توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر مهرداد هدایتی پزشک درمانگر ایدز با اشاره به تاثیرات منفی انسانی، اجتماعی، و اقتصادی بیماری هپاتیت بر کشور یکی از موثرترین راههای پیشگیری، کنترل ودرمان بیماری هپاتیت را آموزش همگانی به عموم مردم بیان نمودند. ایشان نقش روحانیون در امر کنترل و حذف بیماری هپاتیت پراهمیت دانستند.

در این جلسه آموزشی انواع هپاتیت ، راههای انتقال بیماری و راههای پیشگیری و کنترل بیماری برای آنها توضیح داده شد و درانتها  پس از پاسخ گویی به پرسشها تراکتهای آموزشی بین حضار توزیع گردید.

ساعت : 17:25 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :199