همایش پیاده روی با شعار  تحکیم بنیان خانواده ، جامعه بانشاط ویژه جمعیت تحت پوشش مرکز سلامت فاطمیه زیدی برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت روان:

همایش پیاده روی با شعار تحکیم بنیان خانواده ، جامعه بانشاط ویژه جمعیت تحت پوشش مرکز سلامت فاطمیه زیدی برگزار شد

کارشناس سلامت روان در این همایش پیرامون اهمیت روابط خانوادگی سالم در ارتقاء نشاط فردی و اجتماعی مطالبی را ارائه نمود.این پیاده روی با برگزاری مسابقه و اهداء جوایز به برگزیدگان در محل پارک بانوان به پایان رسید.

ساعت : 12:51 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :243