جلسه آموزشی با عنوان ارتقاء سلامت روان، جامعه با نشاط ویژه پرسنل فرودگاه کاشان برگزارشد

به مناسبت هفته سلامت روان:

کارشناس سلامت روان در مقدمه این جلسه بیان کرد:امروزه علی رغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه های زندگی، بسیاری از افراد در رویارویی با مسائل زندگی فاقد توانایی های لازم و اساسی هستند و همین امر آنان را در مواجهه با مسائل و مشکلات زندگی روزمره و مقتضیات آن آسیب پذیر نموده است.بنابراین انسان ها برای مقابله سازگارانه با استرس ها ، موقعیت های مختلف و تعارض های زندگی به یک سری مهارت های فردی و اجتماعی نیاز دارند که آنان را در کسب این توانایی تجهیز نماید. اگر بخواهیم زندگی شاداب تر, مؤثرتر, و اجتماعی تری داشته باشیم، اول باید خود را دقیقاً بشناسیم و دیگران را درک کنیم و با آنها روابط خوبی داشته باشیم, هیجان ها و استرس های روزمره را در کنترل خود گرفته, مشکلات را حل و تصمیم های مناسب بگیریم. مهارتهای ده گانه زندگی شامل : خودآگاهی، ارتباط موثر ، مدیریت خشم ، مهارت ارتباط بین فردی ، جراتمندی ،مقابله با خلق منفی ، مدیریت استرس ، مدیریت زمان ، مهارت حل مساله و تفکرنقاد میباشد.در ادامه برخی از راهکارهای عملی در جهت کاهش استرس های محیط کار ارائه و به شیوه عملی اجرا گردید.

ساعت : 18:53 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :211