کمیته کنترل بیماری هاری شهرستان کاشان تشکیل شد

در راستای کنترل بیماری هاری و دستیابی به هدف حذف مرگ انسانی در اثر بیماری هاری ناشی ازگزش توسط سگ تا سال2030 میلادی، در مورخ 21/07/98  جلسه کنترل بیماری هاری در دفتر معاون بهداشتی کاشان تشکیل شد. در ابتدا دکتر پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن عرض خیر مقدم به حضار در خصوص اهمیت پیشگیری از بیماری مطالبی را بیان و سپس محبوبی کارشناس مسئول برنامه زئونوز دانشگاه گزارشی از وضعیت گزشهای اتفاق افتاده در سطح شهرستان کاشان را بیان نمودند.

در ادامه رجبی کارشناس مسئول گروه بیماریهای واگیر ضمن تاکید بر هزینه های جاری واکسیناسیون و سرم درمانی در درمان و پیشگیری هاری انسانی خواستار مشارکت فعال اعضاء در تدوین و اتخاذ مصوبات اجرایی لازم جهت کاهش موارد گزش و تشکیل منظم کارگروه کنترل و سامان دهی حیوانات و سگهای ولگرد شدند. نهایتاً جلسه با ارائه نظرات اعضاء و تعیین مصوبات به کار خود پایان داد.

ساعت : 18:26 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :153