کمیته سلامت روان شهرستان برگزارشد

به مناسبت هفته سلامت روان:

کمیته سلامت روان شهرستان برگزارشد

با توجه به فرارسیدن هفته سلامت روان ( 24-18 مهرماه) ، کمیته سلامت روان شهرستان روز چهارشنبه مورخ 10/7/98 ، در محل معاونت بهداشتی دانشگاه و با حضور نماینده ادارات عضو کمیته برگزار گردید.

در این جلسه ، معاون فنی دانشگاه ضمن اشاره به سیاستهای کلی سلامت،  ابلاغی از مقام معظم رهبری که در بند سوم آن به سلامت روان به عنوان یک مقوله مهم و غیر قابل انکار تاکید نموده اند ، گزارشی از روند اجرای برنامه های سلامت روان در طرح تحول سلامت ارائه نمودند.ایشان ضمن تاکید بر اهمیت توجه به سلامت روان به عنوان یکی از ابعاد مهم سلامتی افراد ، ادغام خدمات سلامت روان در مراقبتهای بهداشتی اولیه را نقطه عطفی در برنامه تحول نظام سلامت دانستند.

ایشان در ادامه به شعار روز جهانی سلامت روان " ارتقاء سلامت روان ، جامعه بانشاط " اشاره نموده و هفته سلامت روان را فرصتی برای توجه بیشتر به این مقوله و هم اندیشی کلیه سازمانهای مرتبط دانستند.

ایشان در پایان خواهان همکاری ادارات و سازمانهای شهرستان در پیشبرد اهداف حوزه سلامت به ویژه سلامت روان شدند و انتظارات معاونت بهداشتی در این زمینه را بیان نمودند.

ساعت : 13:40 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66