جلسه توجیهی هماهنگ کنندگان برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس برای سال تحصیلی 99-98 برگزار شد

باعنایت به آغاز سال تحصیلی جدید و شروع فعالیت های سلامت دانش آموزان و مدارس ،جلسه توجیهی ویژه هماهنگ کنندگان برنامه سلامت نوجوانان و مدارس کلیه مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت شهری در تاریخ 10/07/98 در سالن آموزشی مرحوم رعیت برگزار شد. در این جلسه سرکارخانم خاندایی –کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی به ارائه نتایج  فعالیت های سلامت نوجوانان و مدارس در سال تحصیلی گذشته اعم از پوشش مراقبت نوجوانان پایه­های1 و 4 و 7 و10  شهرستان ،پوشش غربالگری پدیکلوزیس سر درمدارس و درصد شیوع آن پرداختند و سپس برنامه های اجرایی مدارس در سال تحصیلی جدید را حول محورهای ذیل به تفصیل مطرح نمودند :

1. خدمات مراقبتی دانش آموزان

2. پرونده سلامت مدارس

3. آموزش سلامت

4. مدارس مروج سلامت

5. مکمل یاری

6. پدیکلوزیس

7. واکسیناسیون

8. چک لیست ارزیابی واحد ارائه خدمت

ساعت : 12:40 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :78