کارگاه آموزشی  نوجوان سالم  با هدف پیشگیری از اعتیاد ویژه والدین تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت طالبان فر برگزار شد

کارگاه آموزشی نوجوان سالم با هدف پیشگیری از اعتیاد ویژه والدین تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت طالبان فر برگزار شد

با توجه به فرارسیدن هفته سلامت روان ( 24-18 مهرماه) و در راستای شعار جهانی " ارتقاء سلامت روان،جامعه بانشاط " کارگاه آموزشی ((نوجوان سالم)) ویژه  مادران تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت طالبان فربرگزار شد.

کارشناس سلامت روان در این جلسه آموزشی ضمن تاکید بر اهمیت ارتباط موثر با نوجوانان به عنوان مهمترین عامل پیشگیری کننده از آسیبهای اجتماعی بویژه اعتیاد ، به نقش والدین به عنوان الگوی فرزندان تاکید کردند.

ایشان در ادامه افزود: نظارت بر نوجوان به جای کنترل ، مشارکت آنها در فعالیت های خانه ، ایجاد فضای گفتگو در محیط خانواده ، افزایش مهارت تاب آوری و مسئولیت پذیری در نوجوانان و ... به عنوان برخی از راهکارها در رسیدن به هدف سلامت روان در دوران نوجوانی است.

همچنین کارگاه آموزشی با موضوع" مهارت نه گفتن "برای نوجوانان تحت پوشش این مرکز برگزار گردید.

ایشان در پایان به سوالات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ دادند.

ساعت : 10:14 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :99