برگزاری نشست هماهنگی و ساماندهی برنامه باروری سالم در سالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشتی

از آنجایی که مقوله فرزندآوری و افزایش نسل یکی از برنامه های اصلی نظام سلامت است، بررسی و رصد مستمر اقدامات انجام شده در این خصوص و متناسب با اهداف و انتظارات برنامه باروری سالم الزامی است لذا در همین راستا و به منظور ساماندهی وضعیت موجود و انجام هماهنگی های بیشتر، نشست هم اندیشی- توجیهی در تاریخ 10/06/98 با حضور هماهنگ کنندگان برنامه باروری سالم مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، در سالن زنده یاد رعیت معاونت برگزار گردید. در این نشست ابتدا وضعیت آگاهی و نگرش شرکت کنندگان در خصوص اهمیت مسئله جمعیت و فرزندآوری و عوامل خطر ناباروری با تحویل و تکمیل پرسشنامه های طراحی شده، بررسی گردید و در ادامه کارشناس مسئول برنامه باروری سالم معاونت انتظارات برنامه باروری سالم (بهبود کیفیت و کمیت خدمات برنامه ،اجرای کمپین های آموزشی باروری سالم و ...)، وضعیت اقدامات و مداخلات انجام شده مراکز خدمات جامع سلامت پس از نشست قبلی برنامه در اردیبهشت ماه سال جاری، موارد نیازمند اصلاح برنامه( توزیع و ثبت اقلام، سامانه سیب و آمارها) را بیان نمودند و با شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر پرداختند. در پایان مقرر شد موارد عنوان شده در این نشست به کلیه پرسنل مجری برنامه انتقال داده شود و گزارش اقدامات انجام شده به صورت مکتوب به معاونت ارسال گردد.

ساعت : 19:7 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64