نیمی از آمار کشته های ناشی از حوادث ترافیکی در گروه سنی 15 تا 44سال اتفاق می افتد

این مطلب را جناب آقای دکتر دهقانی معاون اجرایی معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه تربیت مربی «پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان» که با حضور مراقبین سلامت مراکز و پایگاه های شهری شهرستان کاشان، کارشناسان واحدهای سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس و بیمای های غیرواگیر شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در تالار سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید عنوان نمودند.

ایشان در ادامه کارگاه به بیان آمار و وضعیت حوادث ترافیکی در جهان ،ایران و کاشان پرداختند . سپس سرکار خانم خاندایی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان، نوجوانان  و مدارس لزوم پیشگیری از سوانح و حوادث و گروه سنی جوانان را به تفصیل ارائه نمودند.

در این جلسه جناب سروان محمدی کارشناس پلیس راهور به بیان قواعد عبور و مرور صحیح و ایمن از خیابان و اصول آیین نامه راهنمایی و رانندگی و مجازات اسلامی پرداختند.

در ادامه جناب آقای جزایری کارشناس واحد بیماری های غیرواگیر برنامه ملی جامعه ایمن و لزوم اجرای آن در مراکز و پایگاه های سلامت را بیان نمودند.

در پایان جناب آقای دکتر محمدزاده وضعیت ترومای کاشان و هزینه آن بر سیستم سلامت و سرکار خانم معصومی کارشناس سلامت روان علل و عوامل رفتاری –روان شناختی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی را بیان نمودند.

این کارگاه با همکاری واحد بیماریهای غیرواگیر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت در خصوص وضعیت حوادث ترافیکی در جهان وایران، علل و عوامل رفتاری- روان­شناختی- محیطی و جسمی، قواعد عبور و مرور صحیح و ایمن از خیابان، اقشار آسیب پذیر و در معرض آسیب های ترافیکی و چرایی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان براساس مدل shepو برنامه ملی جامعه ایمن تشکیل گردید .

در حاشیه کارگاه کلیپ طرح کاهش تصادفات جاده ای در روستای ارمک به نمایش درآمد و از خدمات سرکار خانم منصوری بهورز محترم روستای ارمک تقدیر بعمل آمد.

ساعت : 18:59 -  روز  : شنبه  - 9 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :91