کمیته هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

28 ژولای هر سال مصادف با 6 مرداد ماه به نام روز جهانی هپاتیت نامگذاری شده است. در همین را ستا و به منظور مرور برنامه های هپاتیت در سال قبل و بررسی مشکلات پیش روی این بیماری و تصویب مصوبات لازم در مورخ 08/05/98 کمیته دانشگاهی هپاتیت با حضور اعضاء تشکیل شد.

در ابتدا آقای دکتر پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن بیان اهمیت حذف بیماری هپاتیت، بر پیگیری فعال کلیه اعضا در پیگیری مصوبات تاکید نمودند. سپس آقای رجبی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر ضمن بیان وضعیت بیماری هپاتیت در جهان، ایران و حوزه دانشگاه بر مشارکت فعال اعضاء در زمینه شناسایی، درمان، آموزش واطلاع رسانی در خصوص هپاتیت تاکید نمودند. در ادامه .مصوبات جلسه قبل قرائت و نتیجه پیگیریها بیان شد. در ضمن خلاصه عملکرد سال قبل در خصوص حذف بیماری هپاتیت بیان و برنامه های سال جاری جهت رسیدن به حذف هپاتیت بیان شد.

ساعت : 8:29 -  روز  : شنبه  - 19 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :95