کمیته سلامت جوانان برگزار شد

آستانه هفته ازدواج:

کمیته سلامت جوانان برگزار شد

این جلسه با حضور معاونین فنی و اجرایی معاون بهداشتی ، کارشناس فرمانداری،روابط عمومی دانشگاه ،اداره بهزیستی، اداره تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، جمعیت هلال احمر، معاونین فرهنگی دانشگاه های شهرستان کاشان و کارشناسان فنی مرتبط در معاونت بهداشتی تشکیل شد.

در این جلسه جناب آقای دکتر پنجه شاهی، خواستار هم اندیشی و تعامل جهت اجرایی نمودن اهداف و برنامه های سلامت جوانان شدندو در ادامه کارشناس مسئول سلامت جوانان مروری بر آمارهای کشوری و شهرستان درخصوص روند ازدواج و طلاق ارائه نمودند. در ادامه جلسه نتایج دو پروژه «نظرسنجی انجام شده از آموزشهای برگزارشده با موضوع ازدواج سالم در جوانان» و «بررسی رفتارهای مخاطره آمیز جوانان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان» ارائه شد. در پایان جلسه انتظارات از سازمانها در قالب تهیه برنامه عملیاتی و اجرای برنامه های تعبیه شده توسط سازمانهای مرتبط و شرکت کننده در جلسه مطرح و مصوب گردید.

ساعت : 10:39 -  روز  : شنبه  - 5 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :86