برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت از نوزاد پرخطردرمنزل

بیش از 50 درصد از مرگهای کودکان زیر 5 سال ایران در 28 روز اول (دوره نوزادی)اتفاق می افتدوبیشتر آنها با اجرای مداخلات مؤثر قابل پیشگیری است لذا در راستای برنامه های کاهش میزان مرگ ومیر نوزادان به ویژه نوزادان نارس وکم وزن پرخطرواجرایی نمودن برنامه مراقبت از نوزاد پرخطردرمنزل ،کارگاه آموزشی مذکورتوسط واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی جهت مراقبین در منزل در تاریخهای 25و26 خرداد ماه و2،4و10تیر ماه سال جاری در محل دانشکده دندان پزشکی، معاونت بهداشتی وکلاس آموزشی بیمارستان بهشتی برگزارگردید.

در این دوره با توجه به گروه هدف برنامه( نوزادان نارس)در خصوص عناوین آموزشی شامل نورو فیزیولوژی نوزاد نارس، اصول مراقبت از آنهادرمنزل،علائم ونشانه های خطر دوران نوزادی،مراقبت از نوزادان با بیماریهای خاص مادرزادی،شرایط ومشخصات نوزادترم ونارس،نحوه انجام معاینات با استفاده از دستگاههای پالس اکسی متر،بیلی چک و...  مطالبی عنوان گردیدوکار عملی دربخش   NICUبیمارستان بهشتی اجرا شد .در پایان با پس آزمون میزان آگاهی فراگیران مورد سنجش قرار گرفت.

ساعت : 11:20 -  روز  : دو شنبه  - 31 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :142