کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه برگزار شد

دومین کمیته بهداشت کارگروه سلامت درحوادث غیر مترقبه در سال 98 با حضور معاون محترم بهداشت دانشگاه ، معاونین محترم اجرایی و فنی ، کارشناس مسئول محترم واحد مدیریت خطر بلایا و اعضاء محترم کمیته معاونت بهداشتی  ، روز دوشنبه مورخ 10/4/98در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد .

ابتدا دکتر سید علیرضا مروجی هدف تشکیل کمیته را با تاکید بر لزوم آمادگی پرسنل و تجهیزات در زمان بحران ، بیان نمود .

در این کمیته ضمن بیان لزوم ارتقاء وضعیت پشتیبانی معاونت بهداشتی ، آمادگی واحدهای فنی و محیطی با رویکرد کارکردهای تدوین شده در برنامه پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریتها  (EOP)  برای پاسخگوئی به موقع و موثر در هنگام وقوع حوادث مورد تاکید قرار گرفت.

در پایان پس از بحث و تبادل نظر و ارائه نقطه نظرات توسط اعضاء ، معاون محترم بهداشت دانشگاه ضمن جمع بندی مطالب ، مصوبات جلسه را اعلام نمود.

ساعت : 18:16 -  روز  : چهار شنبه  - 12 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :120