برگزاری کمیته نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته

در راستای اهداف باروری سالم ، کمیته نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته دانشگاه در سالن زنده یاد رعیت در تاریخ 28/3/1398 و با حضور اعضاء  تشکیل گردید.

در این جلسه ارجاعات ارسالی از مراکز خدمات جامع سلامت کاشان و آران و بیدگل (18 پرونده ارجاعی ) گزارش  و همچنین مشکلات موجود در برنامه ارائه گردید  و پس از آن توسط اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداخته شد. در پایان  تعداد 14 ارجاع مورد تایید کمیته مذکور قرار گرفت.

ساعت : 17:56 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55