برگزاری جلسه توجیهی برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا

در راستای اجرایی نمودن برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا جلسه توجیهی برنامه برای کارشناسان مسئول حوزه معاونت بهداشتی در تاریخ 19/02/98 برگزار گردید. در این جلسه که با مدیریت گروه بیماریهای غیرواگیر اجرا شد آقای دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون  محترم فنی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه درخصوص اهمیت برنامه و اهداف آن مطالبی را بیان نمودند.

در ادامه آقای مستوری درخصوص چگونگی اجرا مطالبی را ارائه دادند. مقرر است برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا از تاریخ 27/02/98همزمان با روز جهانی فشارخون در سراسر کشور اجرا شود.

ساعت : 17:54 -  روز  : شنبه  - 21 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :44