برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال جهت اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان شروع شد

در راستای انجام گام های نهایی ریشه کنی بیماری فلج اطفال برنامه ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در شهرستان کاشان وآران وبیدگل شروع شد.

آقای رجبی کارشناس مسئول گروه پیشگیری ومبارزه با بیماریهای واگیر ضمن بیان اهمیت اجرای طرح گفت: در سال 98 نزدیک به5864 نفرکودک زیر 5سال اتباع خارجی طی دو نوبت در تاریخ 7 لغایت 9 اردیبهشت ماه و نوبت بعدی در تاریخ19 لغایت 21 خرداد ماه سال جاری با قطره واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال واکسینه خواهند شد. وی افزود تیم های واکسیناسیون با مراجعه به درب منازل اتباع خارجی ضمن واکسیناسیون کودکان، نسبت به بررسی خانوار از نظر وجود فلج شل حاد طی 24 ماه گذشته اقدام و وضعیت واکسیناسیون روتین کودکان را نیز بررسی و در صورت نیاز نسبت به ارجاع کودک جهت تکمیل واکسیناسیون اقدام خواهند کرد.

ساعت : 10:29 -  روز  : جمعه  - 13 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :104