برگزاری کارگاه تغذیه سالم در دانشگاه کاشان

به مناسبت هفته سلامت:

برگزاری کارگاه تغذیه سالم در دانشگاه کاشان

کارگاه تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت توسط واحد بهبود تغذیه و با همکاری واحد آموزش سلامت ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاه کاشان در دانشکده علوم پایه دانشگاه کاشان برگزار گردید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حاشیه برگزاری کارگاه عنوان داشت: با توجه به نقش مهم تغذیه در سلامت و اهمیت افزایش سطح آگاهی دانشجویان و اساتید، کارگاه تغذیه سالم در دانشگاه کاشان برگزار گردید.

دکتر علیرضا مروجی در ادامه افزود: در این کارگاه آموزشی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دعوت گردیده بود تا آموزش های لازم جهت اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم جهت آنان ارائه گردد.

دکتر حلواچی، کارشناس مسئول واحد تغذیه نیز افزود: در این کارگاه شرکت کنندگان با راه های کنترل و کاهش اضافه وزن، میزان استفاده از موادغذایی برای تامین نیازهای بدن، اهمیت مصرف نمک یددار، گروه های مختلف موادغذایی و... آشنا شدند و در انتها به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

ساعت : 10:14 -  روز  : جمعه  - 13 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :84