کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات سازمان های مردم نهاد برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات سازمان های مردم نهاد ویژه مدیران عامل سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در تاریخ 16/12/97 در تالار سلامت معاونت بهداشتی با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه در حوزه امور اجتماعی ، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت سازمان های مردم نهاد شهرستان کاشان و کارشناسان اداره بهزیستی و اداره ورزش و جوانان شهرستان کاشان برگزار شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر مروجی، معاون بهداشت و قائم مقام رئیس دانشگاه در حوزه امور اجتماعی ، ضمن خیر مقدم و تشکر از مشارکت سازمان های مردم نهاد(سمن ها)، توضیحاتی پیرامون اجتماعی شدن نظام سلامت و برنامه های راهبردی جدید وزارت بهداشت مبنی بر مشارکت آحاد جامعه در امر سلامت بیان نموده و خواستار مشارکت تمامی سمن ها به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه شدند.

جناب آقای هنرمندی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت سازمان های مردم نهاد شهرستان کاشان نیز در ادامه به تشریح قوانین و مقررات سازمان های مردم نهاد از جمله ساختار، دستورالعمل ها ، مسائل حقوقی موسسات خیریه ، معافیت های مالیاتی  و ... پرداختند .

در ادامه خانم امیدی مسئول خیرین ، موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد سلامت ، گزارشی از اقدامات انجام شده دانشگاه در حوزه سمن های سلامت را ارائه نمودند و در پایان جلسه مدیران عامل به بیان دیدگاه های خود پرداختند.لازم بذکر است در حال حاضر65 سازمان مردم نهاد سلامت در شهرستانهای کاشان وآران وبیدگل ،در راستای سلامت فعالیت می نمایند.

ساعت : 17:45 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :40