تشکیل کارگروه اجرای برنامه حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر 5 سال با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه و کمیته امداد امام (ره) شهرستان کاشان

اولین کارگروه کاهش سوء تغذیه کودکان با حضور کارشناسان واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی و نیز کارشناسان درمان و توانمندسازی کمیته امداد جهت اجرای برنامه حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر 5 سال در محل آن کمیته برگزار گردید.

دکتر سید علیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هدف از تشکیل این جلسه را هماهنگی بیشتر در راستای اجرای بهتر برنامه حمایتی بهبود تغذیه کودکان و کاهش سوء تغذیه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال در سطح دانشگاه علوم پزشکی کاشان عنوان کردند.

در ادامه دکتر حلواچی مسئول واحد بهبود تغذیه، روند اجرای برنامه مذکور را تشریح نموده و افزودند که با همکاری مشترک با کمیته امداد استان در تلاش هستیم تا کودکان بی بضاعت دچار سوء تغذیه دانشگاه براساس اولویت های تعریف شده، در سال آینده تحت پوشش برنامه مذکور قرار گیرند.در پایان جلسه کارشناسان معاونت بهداشتی و کمیته امداد در مورد نحوه اجرای برنامه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 9:44 -  روز  : جمعه  - 17 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :103