بازدید رئیس دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت لتحر

رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و جمعی از مدیران دانشگاه یکشنبه 12/12/97 از مرکز خدمات جامع سلامت لتحر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، این بازدید جهت بررسی مشکلات بهداشتی منطقه لتحر صورت گرفت و رئیس دانشگاه با همکاران و نمایندگان مردمی دیدار کرد و از نزدیک مسائل  بهداشتی و درمانی منطقه را مورد ارزیابی قرار داد.

دکتر ابراهیم کوچکی ضمن بررسی مشکلات و درخواست های مردمی و همکاران شاغل در این مرکز جهت ارتقاء سطح سلامت منطقه دستورات لازم را صادر کرد.

ساعت : 17:57 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55