برگزاری کارگاه آموزشی شیوه زندگی سالم و خدمات نوین سلامت سالمندان

کارگاه آموزشی شیوه زندگی سالم و خدمات نوین سلامت سالمندان توسط واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی جهت کارشناسان  ستادی معاونت در تاریخهای 8و9 اسفندماه سال جاری در محل مرکز آموزش بهورزی برگزارگردید.

در این دوره پیرامون رئوس خدمات ارائه شده در مراقبتهای جدید برنامه سالمندان در مراکزخدمات جامع سلامت شامل غربالگری اختلالاتتغذیهای ، نحوه مراقبتها ی تن سنجی ،اختلالاتفشارخون ، دیابت، ارزیابی اختلالات چربی خون  ،ارزیابی ومراقبت سقوطوعدمتعادل و ارزیابی افسردگی  مطالبی عنوان گردید.پس از کار گروهی، در پایان با پس آزمون، میزان آگاهی فراگیران مورد سنجش قرار گرفت .

ساعت : 7:59 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :68