جلسه آموزشی پیشگیری از سرطان زنان جهت زنان شاغل دردانشگاه کاشان برگزار شد

در راستای ارتقاء سلامت کارکنان و برنامه خودمراقبتی سازمانی و به مناسبت هفته ملی پویش مبارزه باسرطان ، جلسه آموزشی پیشگیری از سرطان برست جهت 40 نفر از زنان شاغل دردانشگاه کاشان  توسط کارشناس آموزش سلامت برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص علل بروز سرطان ، راههای پیشگیری از سرطانها ، سرطانهای شایع زنان ، علایم سرطان برست آموزش داده شد. همچنین در این جلسه با توجه به پرسشهای مخاطبین در خصوص معاینه برست ، جهت تشخیص زودرس توده های برست آموزشهای لازم ارائه گردید.

ساعت : 18:34 -  روز  : سه شنبه  - 16 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :60