گروه کوهنوردی همنورد معاونت بهداشتی دانشگاه به پویش ملی مبارزه با سرطان پیوست

با برنامه ریزی سرپرستان اکیپ کوهنوردی معاونت و به همت گروه پیشگیری و مبارزه با ببماریهای غیرواگیر ،  روز دوشنبه اول بهمن ماه در اولین روز پویش ملی مبارزه با سرطان ، کوهنوردان معاونت بهداشتی برنامه هفتگی خود را با شعار " سرطان با خودمراقبتی و امید قابل پیشگیری و درمان است "   برگزار کردند .

آمار جهانی ابتلا به سرطان در حال افزایش است. در چنین شرایطی سالانه بر تعداد بیماران مبتلا به سرطان که از علائم و نشانه های ابتلا به سرطان یا عوارض درمانهای انجام شده رنج می برند افزوده میشود.علت بروز بیش از ۴۰٪  سرطان‌ها ،  سبک‌ غلط زندگی استو آموزش و اطلاع رسانی در این راستا یکی از راههای مهم پیشگیری از سرطان به شمار می آید  .

کوهنوردان معاونت به عنوان پیام رسانان بهداشت و سلامتی ،  در این روز اهمیت اصلاح عادات غلط و باورهای نادرست در پیشگیری از سرطان را متذکر شدند  .

با توجه به این که سرطان پوست دومین عامل بروز سرطان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان می باشد ، ضمن یادآوری اهمیت مراقبت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید ، کرمهای پس از آفتاب اهدایی شرکت باریج اسانس  بین کوهنوردان توزیع گردید.

ساعت : 17:30 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :150