کارگاه آموزش ازدواج سالم در جوانان برگزار شد

با عنایت به منوبات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاسیت های جمعیتی و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ،کارگاه آموزشی ازدواج سالم در جوانان به همت واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه در تاریخ 01/11/97 برگزار گردید.

آقای دکتر سیدعلیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص فرمودند :کارگاه های آموزشی ازدواج سالم در جوانان به منظور بالا بردن سطح آگاهی و نگرش مراقبین سلامت خانه های بهداشت ، پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی برگزار گردد تا بتوانند جلسات آموزشی با موضوع مذکور را جهت  جوانان مجرد و والدین ایشان برگزار نمایند.

گفتنی است در این راستا بطور همزمان دوره های آموزشی ازدواج سالم جهت جوانان تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت به تعداد 3 تا 5 جلسه در حال اجرا می باشد.

محورهای بحث در این جلسات شامل موارد ذیل می باشد.

- اهمیت ازدواج

- معیارهای صحیح انتخاب همسر

- پیش نیازهای ازدواج

- خواستگاری ومسائل مربوط به آن