کارگاه آموزشی بهبود تغذیه زنان روستایی در شهرستان کاشان برگزار شد

کارگاه بهبود تغذیه زنان روستایی با همکاری بین بخشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کاشان برگزار گردید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشانگفت: هدف اصلی برگزاری این کارگاه، بهبود تغذیه زنان روستایی با محوریت آموزش تغذیه سالم و ترویج باغچه های خانگی به منظور افزایش مصرف سبزیجات تازه و کاهش بروز بیماری های غیرواگیر در جمعیت روستایی شهرستان است.

دکتر علیرضا مروجی افزود: در حال حاضر مصرف زیاد قند، نمک، چربی و فست فود ها به همراه مصرف کم سبزی ها و میوه ها از جمله تهدیدات غذایی کشور است که بهبود آن مستلزم اصلاح الگوی تغذیه افراد جامعه می باشد.

دکتر حلواچی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی نیز ضمن ارائه توضیحاتی در مورد وضعیت تغذیه زنان روستایی شهرستان به تشریح برنامه های واحد بهبود تغذیه جهت کاهش سوء تغذیه در جامعه روستایی پرداخت.

در ادامه کارگاه، مباحثی در مورد تغذیه سالم و ترویج باغچه های خانگی توسط آقای نخودکار کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی و کارشناسان جهاد کشاورزی جهت توانمندسازی بهورزان و تسهیلگران (مددکاران ترویجی) ارائه گردید.

در انتهای کارگاه مقرر گردید آموزشهای مذکور به صورت آبشاری از طریق بهورزان معاونت بهداشت و تسهیلگران جهاد کشاورزی به زنان روستایی منتقل گردد.

ساعت : 10:12 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :134