واکسیناسیون تزریقی فلج اطفال جهت 20.500 نفر از کودکان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام می شود

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در راستای گام های نهایی ریشه کنی فلج اطفال از اول بهمن ماه سال جاری واکسیناسیون تزریقی فلج اطفال 20500 نفر از کودکان متولد 1/12/94 به بعد در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت انجام خواهد شد.

خانوارهای کودکان فوق میتوانند از اول بهمن ماه سال جاری پس از هماهنگی به واحد های فوق مراجعه و نسبت به واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند.

ایشان افزود بیماری فلج اطفال زمانی در 123 کشور بصورت بومی منتقل و باعث فلج شدن کودکان میگردید. ولی در حال حاضر در دو کشور افغانستان و پاکستان وجود دارد و تعداد کل موارد فلج اطفال در جهان در سال2018  به 29 مورد رسیده است.  جمهوری اسلامی ایران نیز موفق به حذف بیماری گردیده و در راستای ریشه کنی این بیماری مهلک فعالیت میکند که این موفقیت در سایه تلاش و همت والای مراقبین سلامت، بهورزان و سایر پرسنل بهداشتی درمانی و با همکاری تمام مسئولین ذیربط انجام گرفته است.

ساعت : 13:42 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :167