تمرین  مانورآمادگی در برابر زلزله در معاونت بهداشتی برگزار شد

تمرین مانورآمادگی در برابر زلزله در معاونت بهداشتی برگزار شد

به مناسبت 5 دیماه سالروز زلزله بم و و روز ملی ایمنی در برابر زلزله مانورآمادگی در برابر زلزله ( با هدف  ارتقای عملکردی و مهارتهای فردی و سنجش آمادگی سایر دستگاههای خدمات رسان فوریتی ( 110، 115، 125  ) شهرستان با حضور آقای دکتر مروجی "معاون محترم بهداشتی دانشگاه " ، جناب آقای مهندس مزروعی "مدیر محترم بحران و کنترل حوادث فرمانداری ویژه شهرستان کاشان " ، نمایندگان سازمان آتش نشانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و برگزار گردید.

در این مانور که با آژیر هشدار ساعت 10:07 دقیقه صبح روز 5/10/97 آغاز گردید پرسنل معاونت بهداشتی طبق آموزشهای قبلی و بر اساس نظام پاسخ فوریتها (EOP)  نسبت به پناهگیری در مکانهای امن اقدام نموده و توسط  جناب آقای مهندس مزروعی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

در ادامه پس از گردهمایی پرسنل در سالن اجتماعات دکتر علیرضا مروجی در خصوص لزوم آمادگی پرسنل در برابر مخاطرات بخصوص اهتمام ایشان در جهت فرهنگ سازی این مهم در منزل و سطح جامعه سخنانی ایراد نمودند.

در پایان جناب آقای مهندس مزروعی ضمن مثبت شمردن و حسن اجرای این مانور نسبت به ضرورت  اجرای تمرین جهت آمادگی در برابر بلایا و اثرات نجات بخش آن در زمان وقو ع حوادث مطالبی را بیان نمودند.

ساعت : 8:6 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :142