برگزاری جلسه کارگروه اجرایی برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی با حضور کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

در راستای اجرای برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی و عشایری در روز شنبه مورخ 1/10/1397، کارگروهی توسط واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت برگزار گردید.

این جلسه با حضور آقایان دکتر کوچکی ریاست محترم دانشگاه و دکتر علیرضا مروجی معاون بهداشتی و با شرکت آقای دکتر عزتیان مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعی وزارت بهداشت، نمایندگان مدیریت جهاد کشاورزی تشکیل گردید.

دکتر علیرضا مروجی ضمن خوش آمدگویی به اعضای کارگروه، توضیحاتی درباره وضعیت تغذیه زنان روستایی شهرستان ارائه نمودند و خواستار افزایش برنامه های ارتقاء سلامت و تغذیه برای زنان روستایی شدند.

هم چنین در این جلسه دکتر عزتیان در خصوص برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی گفت: با توجه به حضور زنان در تمام نقاطی که محصولات غذایی تولید می‌شود باید سواد و آگاهی این گروه را افزایش دهیم و برای توانمندسازی آن‌ها فعالیت کنیم تا بتوانیم اولین قدم در راستای امنیت غذایی کشوررا محکم برداریم.

دکتر عزتیان افزود: مصرف نکردن سبزیجات یکی از تهدیدات غذایی در ایران است که راه حل آن استفاده از زمین‌های در دسترس زنان روستایی و عشایر برای کاشت این محصولات می باشد که به این منظور تفاهم نامه ای با وزارت جهاد کشاورزی امضاء شده است که امیدواریم با این اقدام علاوه بر تامین نیاز خانواده های روستایی، تا حدودی به معیشت آنها نیز کمک شود.

دکتر حلواچی مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی نیز توضیحاتی در مورد ترویج فرهنگ تغذیه سالم و آموزش تولید سبزیجات جهت زنان روستایی بیان کردند و بر انجام آموزش مستمر و مداوم برای زنان روستایی با همکاری جهاد کشاورزی در راستای رسیدن به اهداف این طرح تاکید نمودند.

آقای مزینی مسئول آموزش جهاد کشاورزی شهرستان نیز درباره اصول کشت و برداشت سبزی ها و صیفی جات مطالبی را ارائه نموده و همکاری بین بخشی میان معاونت بهداشتی و جهاد کشاورزی را گامی مهم در راستای بهبود سلامت غذایی شهرستان دانستند. سپس در ادامه اعضای کارگروه در مورد نحوه اجرای برنامه و اقدامات مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 8:45 -  روز  : شنبه  - 8 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :121