دوره آموزشی «ترویج ازدواج سالم در جوانان» در مرکز خدمات جامع سلامت اکرمیان از تاریخ 25/09/97 شروع و در طی 5 دوره برگزار خواهد شد

در راستای علمیاتی نمودن تفاهم نامه منعقد شده با بهزیستی و به منظور ترویج ازدواج سالم در جوانان از ابتدای سال جاری تاکنون 15 دوره آموزشی (هردوره 3 الی 5 جلسه) در مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت شهرستان ویژه دختران جوان مجرد برگزار گردید. در ادامه این برنامه اولین دوره آموزشی مذکور ویژه پسران مجرد در مرکز خدمات جامع سلامت اکرمیان در روز یکشنبه 25/09/97 ساعت 8-6 بعدازظهر با سخنرانی جناب آقای ملک زاده برگزار گردید. قابل ذکر است این جلسات در طی 5 دوره در روزهای یکشنبه هر هفته بطور مستمر در این مرکز برگزار خواهد شد.

محور در بحث در این جلسات شامل موارد ذیل می باشد:

- اهمیت ازدواج

- معیارهای صحیح انتخاب همسر

- پیش نیازهای ازدواج

- خواستگاری و مسائل مربوط به آن

ساعت : 8:53 -  روز  : شنبه  - 1 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :117