پنجمین برنامه  بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد از مرکز جامع سلامت نواب صفوی

پنجمین برنامه بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد از مرکز جامع سلامت نواب صفوی

پنجمین برنامه بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد در سال 1397 درتاریخ 28/9/1397با مدیریت گروه بیماریهای غیر واگیر از مرکز جامع سلامت نواب صفوی انجام شد.

در این بازدید که با مدیریت گروه بیماریهای غیرواگیر برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید، آقای  دکتر تقی زاده پزشک مسئول مرکز جامع سلامت امام علی (ع)پس از خیر مقدم به حاضرین در خصوص  چگونگی اجرای برنامه های واگیر وغیر واگیر در مرکز مطالبی را بیان نمودند سپس آقای سهراب زاده مراقب سلامت مردگزارشی از بیماریهای واگیر وغیرواگیر درمنطقه تحت پوشش رارا ارئه دادند. در ادامه آقای مستوری در خصوص چگونگی گزارش گیری از سامانه سیب  توضیحاتی را ارائه دادند ،همچنین  آقای صالحی  دستورالعملهای جدید بیماریهای واگیر  وآقای جزایری در خصوص برنامه ژنتیک اجتماعی مطالبی را ارائه دادند.

در ادامه اعضای شرکت کننده از مرکز جامع سلامت نواب صفوی بازدید و واز طریق سامانه سیب بیماریهای واگیر وغیر واگیر مرکز را بررسی نمودند نمودند.در پایان گزارش بازدید توسط نمایندگان گروههای بازدید کننده ارائه و مطالب جمع بندی گردید.

ساعت : 8:8 -  روز  : شنبه  - 1 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :127