برگزاری گرامیداشت روز جهانی داوطلبان سلامت در برزک

به مناسبت روز جهانی داوطلب سلامت 14 آذر(5 دسامبر) وبه همت و تلاش پرسنل مرکز برزک ، واحد آموزش سلامت معاونت بهداشتی و داوطلبان سلامت شهر برزک جشنواره غذای سالم با حضور بخشدار،،شهردار،اعضای شورای شهر و سایر روسای ارگانها و ادارات برگزار گردید . در این مراسم ابتدا جناب آقای رضوی بخشدار محترم شهر برزک ضمن تبریک روز جهانی داوطلب ازخدمات داوطلبانه تلاشگران عرصه سلامت ( سفیران سلامت محلات ).تشکر نموده و کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص تغذیه سالم مطالب آموزشی را بیان کردند .همچنین کارشناس واحد آموزش سلامت معاونت بهداشتی ضمن تبریک 14 آذر با تاکید بر شعار امسال روز جهانی داوطلبان سلامت " اجتماعی شدن سلامت با مشارکت داوطلبان سلامت" نقش سفیران سلامت محلات در ترویج و اشاعه فرهنگسلامت و دانش سلامت افراد جامعه را بیان نمودند. در پایان جشنواره بخشدار، شهردار و اعضای شورای شهر برزک با اهدای لوح تقدیر و جوایز اززحمات کلیه داوطلبان سلامت تشکر و قدردانی نمودند.در این مراسم با حضور افراد مذکور کانون سلامت محلات نیز در شهر برزک افتتاح گردید.

ساعت : 19:21 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :78