جلسه آموزشی – توجیهی ممیزین مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 98-97 برگزارشد

در راستای اجرای برنامه مدارس مروج سلامت:

جلسه آموزشی – توجیهی ممیزین مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 98-97 برگزارشد

با توجه به اجرای برنامه مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 98-97در 70 مدرسه از مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه دور اول و دور دوم ، جلسه آموزشی- توجیهی "ویژه ممیزین مدارس مروج سلامت پایگاههاو مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در تاریخ 30/8/97 در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه ضمن آموزش چک لیستهای ممیزی خارجی مدارس ، چگونگی اجرای برنامه در سال تحصیلی 98-97 ، چالشها و مشکلات اجرایی برنامه بیان شد.  گفتنی است که ممیزی نوبت اول مدارس از تاریخ 15/9/97 لغایت 30/10/ 97  توسط تیم ممیزین  انجام می شود.

ساعت : 7:50 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :37