کمیته دانشگاهی مدارس مروج سلامت برگزار شد

در راستای برنامه مدارس مروج سلامت ،کمیته­ دانشگاهی با حضورمعاون فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه،کارشناس شورای سلامت فرمانداری ویژه شهرستان کاشان ،کارشناس امور اجتماعی فرمانداری آران وبیدگل ،معاونین آموزش و پرورش شهرستان های کاشان و آران وبیدگل و سایر اعضای کمیته در مورخ 29/8/97تشکیل شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکترپنجه شاهی در خصوص اهمیت وضرورت سلامت دانش آموزان واهداف وبرنامه مدارس مروج سلامت ومحورهای 9گانه برنامه  مطالبی  را ایراد نمودند.

در ادامه  سایر اعضاء جلسه به  بیان چالش ها، مشکلات ،اقدامات انجام شده وراهکارهای ارتقاء کیفی وکمی برنامه پرداختند. نهایتاً جلسه پس از ارائه نظرات کارشناسی توسط کلیه اعضاء  و جمع بندی مطالب به کار خود پایان داد.

ساعت : 7:44 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :40