کمیته ایدز شهرستان کاشان برگزار شد

همزمان با شروع هفته اطلاع رسانی ایدز جلسهکمیته ایدز شهرستانکاشان در تاریخ 08/09/97با حضور جمعی از مدیران و نمایندگان ادارات مرتبط شامل ، معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری، معاونت بهداشتی، زندان، دانشگاه کاشان، آموزش و پرورش، نظام پزشکی، شهرداری، نیروی انتظامی، تبلیغات اسلامی، جمعیت هلال احمر، ورزش و جوانان، فرهنگ وارشاد اسلامی، ناحیه مقاومت بسیج سپاه، دانشگاه آزاد، معاونت درمان واداره تعاون کارورفاه اجتماعی تشکیل شد.

در ابتدا آقای رجبی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر به نقش سازمانها و برنامه های اجرایی هر ارگان اشاره و تبعات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی ایدز را بیان کردند. ایشان به موج سوم ایدز که انتقال از طریق تماس جنسی میباشد اشاره و خواهان همکاری تمامی ارگانها در امر کنترل این بیماری شدند.

وی افزود تاکنون 144 نفر بیمار HIV+در حوزه دانشگاه شناسایی شده اند که لازم است با توجه به فراهم بودن امکانات مرکز مشاوره رفتاری کلیه افرادی که دارای رفتار پرخطر میباشند جهت شناسایی به موقع به این مرکز ارجاع داده شوند.

سپس آقای دکتر هدایتی، پزشک برنامه ایدز دانشگاه، آخرین آمار و اطلاعات را در مورد وضعیت ایدز در جهان، کشور و حوزه دانشگاه ارائه نمودند. سپس حدود انتظارات از مدعوین مطرح وپس ازبحث وتبادل نظر پیرامون چالشها، مصوبات لازم به تصویب رسید.در پایان به شکل نمادین ازمدعوین داوطلب تست تشخیص سریع اچ ای وی انجام شد.

ساعت : 8:23 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64