همایش وجشن دیابت ویژه بیماران دیابتی وخانوادههای آنها  در فرهنگسرای مهر برگزار شد

همایش وجشن دیابت ویژه بیماران دیابتی وخانوادههای آنهادر فرهنگسرای مهر برگزار شد

به مناسبت هفته ملی و روز جهانی دیابت همایش وجشن دیابت ویژه بیماران دیابتی  وخانوادههای آنهاتوسط معاونت بهداشتی و با همکاری سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان ومرکز خصوصی  تخصصی دیابت در تاریخ 29/08/97 در فرهنگسرای مهر  برگزار شد.

در این همایش تعداد 100 نفر از بیماران دیابتی شرکت و درخصوص اهمیت پیشگیری از دیابت- چگونه رژیم غذایی سالم و چگونگی ارائه خدمات درمانی  مطالبی را فرا گرفتند. در این همایش خانم دکتر صحت درخصوص اهمیت پیشگیری و کنترل دیابت و آقای دکتر خوبی درخصوص نقش ورزش در پیشگیری ازبیماری دیابت مطالبی را بیان نمودند.در ادامه خانم خورشادر خصوص رژیم غذایی برای بیماران دیابتی مطالبی را ارائه دادند در طول برنامه  چگونگی جذب انسولین به بدن به صورت طنز به نمایش گذاشته شد همچنین چند آهنگ شاد به صورت زنده اجرا شد.

ساعت : 7:54 -  روز  : سه شنبه  - 6 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77