همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی در مرکزخدمات جامع سلامت مسلم بن عقیل  برگزار شد

همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی در مرکزخدمات جامع سلامت مسلم بن عقیل برگزار شد

به مناسبت هفته ملی و روز جهانی دیابت همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی در مرکز جامع سلامت مسلم بن عقیل توسط با همکاری گروه بیماریهای غیر واگیر وپرسنل مرکز  خدمات جامع سلامت مذکوردر تاریخ 30/08/97 برگزار شد.

در این همایش تعداد 80 نفر از بیماران دیابتی وخانوادههای انها شرکت و درخصوص اهمیت پیشگیری از دیابت- چگونه رژیم غذایی سالم مطالبی را فرا گرفتند. در این همایش آقای ارج مراقب سلامت مرکزدرخصوص اهمیت پیشگیری ومراقبت بیماری دیابت و خانم فلاح کارشناس تغذیه مرکز درخصوص رژیم غذایی مناسب برای  بیماران دیابتی مطالبی را بیان نمودند. در پایان برنامه به تعداد 5 نفر از شرکت گان جوایز نفیسی اهدا گردید.

ساعت : 7:49 -  روز  : سه شنبه  - 6 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :46