همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی در مرکزخدمات جامع سلامت برزک برگزار شد

به مناسبت هفته ملی و روز جهانی دیابت همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی  رابطین بهداشت وزنان خانه دار در مرکز  خدمات جامع سلامت شهر برزک با همکاری گروه بیماریهای غیر واگیر و واحد تغذیه وواحد سلامت روان  معاونت بهداشتی وپرسنل مرکز  خدمات جامع سلامت در تاریخ 30/08/97 برگزار شد.

در این همایش تعداد 200 نفر از بیماران دیابتی- رابطین بهداشتی وزنان خانه دارشرکت و درخصوص اهمیت پیشگیری از دیابت- چگونه رژیم غذایی سالم مطالبی را فرا گرفتند. در این همایش آقای دکتر حسن حلواچی کارشناس مسئول واحد تغذیه حوزه معاونت بهداشتی درخصوص اهمیت پیشگیری وکنترل  دیابت  و خانم سعادت کارشناس ارشد روان  درخصوص پیشگیری از افسردگی مطالبی را بیان نمودند. در پایان برنامه به تعداد 5 نفر از شرکت گان جوایز نفیسی اهدا گردید.

ساعت : 17:37 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :51