همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی در فرهنگسرای مهر برگزار شد

به مناسبت هفته ملی و روز جهانی دیابت همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی توسط معاونت بهداشتی و با همکاری معاونت درمان و سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان وبیمارستان ایت الله یثربی در تاریخ 24/08/97 در فرهنگسرای مهر  برگزار شد.

در این همایش تعداد 150 نفر از بیماران دیابتی شرکت و درخصوص اهمیت پیشگیری از دیابت- چگونه رژیم غذایی سالم و چگونگی ارائه خدمات درمانی  مطالبی را فرا گرفتند. در این همایش آقای دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون فنی دانشگاه درخصوص اهمیت پیشگیری و کنترل دیابت و آقای دکتر نیکویی نژاد درخصوص چگونگی ارائه خدمات به بیماران دیابتی که دچار مشکل زخم پای دیابتی شده اند در مطالبی را بیان نمودند.در ادامه خانم عربشاهی در خصوص رژیم غذایی برای بیماران دیابتی مطالبی را ارائه دادند در پایان برنامه به تعداد 6نفر از شرکت گان دستگاه گلوکومتر به قید قرعه اهدا گردید.

ساعت : 17:32 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :46