برگزاری همایش سلامت زنان به مناسبت هفته ملی سلامت زنان در سالن اجتماعات شهرداری قمصر

زنان نیمی از جمعیت فعال کشور را تشکیل می دهند و حفظ سلامت زنان تضمین کننده سلامت خانواده و درنهایت جامعه می باشد. به مناسبت هفته ملی سلامت زنان و به همت و تلاش پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت همایش سلامتی مورخ 2/8/97 با مشارکت حدود 60 نفر از زنان شهر قمصر در محل سالن اجتماعات شهرداری قمصر برگزار گردید. در این همایش اهمیت حفظ سلامت زنان و فرهنگ سازی سلامت بیان و اولویت ها و مخاطرات سلامت زنان (سرطانهای شایع زنان و خطر قلبی و عروقی) به طور مشروح ارایه گردید.

ساعت : 8:10 -  روز  : شنبه  - 12 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :49