کارگاه آموزشی مقابله با پدیکولوزیس(شپش) برای دانشجویان خوابگاه فدک  دانشگاه کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی مقابله با پدیکولوزیس(شپش) برای دانشجویان خوابگاه فدک دانشگاه کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی روشهای کاربردی مقابله با پدیکولوزیس (شپش) برای دانشجویان خوابگاه  دخترانه فدک، توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر در مورخ01/08/97  ساعت21 الی 23 در سالن آموزشی خوابگاه فدک برگزارگردید.

در این کارگاه آموزشی آقای صالحی کارشناس بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی، در خصوص چرخه زندگی شپش، نحوه انتقال، درمان، نحوه رشک زدایی و راههای پیشگیری از آن مطالبی را بیان کردند. ایشان تاکید کردند رعایت بهداشت فردی از مهمترین راههای جلوگیری از ابتلا به این آلودگی میباشد. وی همچنین در خصوص پیگیری موارد آلوده تا درمان کامل و پیگیری اطرافیان مباحثی را مطرح نمودند. در پایان برای شرکت کنندگان فیلم آموزشی شپش به نمایش گذاشته شد و به سوالات شرکت کنندگان در زمینه های مختلف کنترل آلودگی پاسخ داده شد.

ساعت : 7:59 -  روز  : شنبه  - 12 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55