برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از سرطان پستان و  آموزش عملی تکنیک های معاینه دستی در سالن اجتماعات بیمارستان متینی

به مناسبت هفته سلامت زنان:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از سرطان پستان و آموزش عملی تکنیک های معاینه دستی در سالن اجتماعات بیمارستان متینی

امروزه یکی از عوامل نگران‌کننده در سلامتی زنان، سرطان پستان است. در اکثر کشورهای دنیا سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در زنان است و عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان است. در ایران نیز این بیماری در صدر سرطان‌های خانم ها  قرار دارد و بروز آن در حال افزایش است. مرگ یک زن در اثر سرطان پستان عواقب بسیاری برای خانواده و جامعه دارد.

پیرو تلاش و پیگیری پرسنل پایگاه سلامت متینی، به مناسبت هفته ملی سلامت زنان و روز جهانی سرطان پستان جلسه آموزشی در تاریخ 30/7/97 با هدف افزایش دانش و مهارت شاغلین خانم بیمارستان متینی در پیشگیری از سرطان پستان با حضور حدود 50 نفر از پرسنل در محل سالن اجتماعات بیمارستان برگزار گردید. قابل ذکر است در راستای افزایش مهارت شرکت کنندگان ،تکنیک های صحیح معاینه دستی پستان نیز توسط کارشناس ثبت سرطان معاونت و با استفاده از مولاژ آموزش داده شد. همجنین در پایان جلسه با توجه به تاکید هفته زنان بر ترویج فعالیت بدنی مسابقه دارتی بین شرکت کنندگان برگزار و به نفر اول هدیه ای به رسم یاد بود تقدیم گردید.

ساعت : 8:25 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55