برگزاری همایش سرطانهای شایع زنان

به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی:

برگزاری همایش سرطانهای شایع زنان

جلسه ای مورخ پنجم آبان درخصوص سرطانهای شایع زنان در سالن همایش دانشگاه فرهنگیان کاشان با حضور کلیه دانشجویان و اساتید آن دانشگاه برگزار شد. در این جلسه کارشناس میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی در خصوص سرطانهای زنان و لزوم شناخت بیماری در مراحل اولیه و اهمیت مراجعه زنان به مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت را بیان نمودند.

ساعت : 11:27 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :28