برگزاری مراسم پیاده روی پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی و پایگاه صابر

به مناسبت هفته سلامت روان:

برگزاری مراسم پیاده روی پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی و پایگاه صابر

مراسم پیاده روی مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی و پایگاه صابر با مشارکت کلیه پرسنل و رابطین و مراجعه کنندگان مرکز و پایگاه صابر از مرکز گلابچی تا پارک شهید قدیرزاده برگزار شد.

در ابتدا دکترمحسن کریمی دانا پزشک مسئول مرکز گلابچی ضمن تشکر از مراجعه کنندگان و همکاران در خصوص شرکت در مراسم پیاده روی با یادآوری روزهای منسوب به ماه مهر و در خصوص سلامت جسم و روان و داشتن آرامش در زندگی و مدیریت خانواده به بانوان مصالبی را ارائه نمودند.

در ادامه خانم سادات کارشناس تغذیه در خصوص تغذیه در سنین مختلف بخصوص سالمندی و ورزش و نشاط و مصرف غذاهای مفید و توصیه های لازم جهت داشتن فعالیت روزمره توضیحاتی را بیان نمودند و سپس خانم سعادت کارشناس بهداشت روان در خصوص سلامت جوانان و نوجوانان توضیحاتی ارائه نموده و تغییرات خلقی پیش رونده را با توجه به زندگی های امروزه و جهان در حال تغییر و لزوم پیشگیری در سطوح مختلف را گوشزد کردند.

در انتها با پذیرایی و اهدای جایزه به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان و قرائت فاتحه بر سر مزار شهید قدیرزاده مراسم به پایان رسید.

ساعت : 10:28 -  روز  : سه شنبه  - 8 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64