همایش پیشگیری از بیماری¬های قلبی عروقی در مرکز خدمات جامع سلامت صدوقی برگزار شد

همایش پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی در مرکز خدمات جامع سلامت صدوقی برگزار شد

در راستای اطلاع رسانی به مناسبت روز جهانی قلب، همایش پیشگیری از بیماریهای قلبی- عروقی با مشارکت واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر، تغذیه ، آموزش سلامت، سلامت روان و پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت صدوقی ، با حضور بیش از 160نفر از سفیران سلامت و خانوارهای تحت پوشش،در محل سالن آموزشی این مرکز برگزار گردید. در این همایش آقای دکتر حلواچی ضمن بیان علائم و ریسک فاکتورهای بیماریهای قلبی- عروقی، بر اهمیت سبک زندگی سالم در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی –عروقی تاکید کردند.سپس آقای داور،کارشناس ارشد روانشناسی مرکز،در زمینه کنترل استرس به عنوان یکی از عوامل خطر بیماریهای قلبی –عروقی مطالبی ارائه کردند .و در ادامه آقای محمودی کارشناس تغذیه مرکز، نقش تغذیه سالم در کنترل بیماری های قلبی –عروقی را تشریح کردند. در پایان این همایش به سه نفر از شرکت کنندگان جوائزی اهدا شد.

لازم به ذکر است بر اساس نتایج نیازسنجی سلامت، فشار خون بالا، اضافه وزن و چاقی، دیابت و کم تحرکی، جزء مهمترین اولویت های آموزشی مرکز خدمات جامع سلامت صدوقی در سال 1397 تعیین شده است.

ساعت : 17:51 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :32