برگزاری جلسه آموزشی توسط پرسنل پایگاه سلامت متینی

به مناسبت هفته جهانی سالمند:

برگزاری جلسه آموزشی توسط پرسنل پایگاه سلامت متینی

سالمند انسانی پرارج و گران قدر است که همه ابعاد وجودی  او ، درس سازندگی است وعمرش گنجینه ای از تجربیات و آگاهی ها به شمار می آید. سردی و گرمی هایی که او در طول زندگی چشیده می تواند وسیله ای برای هموار کردن راه زندگی اعضای کم سال تر جامعه به شمار آید. وجود سالمند در جامعه، غنیمتی است برای همگان و تجربیات و دانش هایش، روشن کننده راه زندگی و چراغی فرا راه سعادت همگان است.

با توجه به گرامیداشت هفته جهانی سالمند  و در راستای شعار تداوم آموزش و یادگیری سالمندان در پایگاه سلامت متینی، جلسه آموزشی جهت سالمندان تحت پوشش در تاریخ3/7/97با موضوع نقش تغذیه و ورزش  برسلامتی آنان به همراه نمایش فیلم مربوطه توسط کارشناس تغذیه ومراقب سلامت  پایگاه ارائه گردید.

ساعت : 9:24 -  روز  : شنبه  - 14 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :50