جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی  برگزاری کلاس آموزشهای هنگام ازدواج برگزار شد

جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی برگزاری کلاس آموزشهای هنگام ازدواج برگزار شد

پیرو تصمیم شورایعالی انقلاب فرهنگی کشور در اجرای بند 4 سیاست های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری درخصوص تحکیم بنیان و پایداری خانوده یکی ازاولویت های اداره کل سلامت جمعیت ،خانواده و مدارس وزارت متبوع، افزایش و تغییر ساعت کلاس های آموزشی هنگام ازدواج از 2 ساعت به 6 ساعت می باشد.در این راستا جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی افزایش ساعت  آموزشهای هنگام ازدواج  جهت مدرسین کلاسهای مشاوره ازدواج کاشان و آران و بیدگل و پزشکان مسئول مراکز خدمات جامع سلامت  مجری برنامه در تاریخ 14/6/1397در دفتر معاونت بهداشتی برگزار گردید.

درابتدا آقای دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه پس از خیر مقدم و بیان اهداف جلسه، نسبت به اجرای مفاد شیوه نامه  برگزاری کلاسها بر اساس برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی آموزش و مشاوره هنگام ازدواج تاکید نمودند.

ساعت : 9:14 -  روز  : شنبه  - 7 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :49